Paahteista pronssinhehkua 50-luvulta

Ostamme Kellokaupalla kaikki vanhat kellot face-to-face kunnostamattomana suoraan alkuperäisiltä käyttäjiltä tai heidän jälkeläisiltään, sitten kellovanhukset huolletaan ja kunnostetaan uudelleen käytettäväksi. Ihan parasta arvotavarakierrätystä minun mielestäni.

Pronssin hehkuinen Omega

Mitä sanotte tästä auringon paahtamasta Omegasta, joka värivirheellisenä on suorastaan kaunis – ja todellakin pronssin hehkuinen? Kello on manuaalivetoinen ja minusta yhtä käytännöllinen kuin automaattikellokin. Sitäpaitsi monesti jopa parempi, kun ei tarvitse miettiä aktiivista liikettä, sen kuin vetää vaan joka aamu.

Tämä yksilö on ollut isoisän piirongin laatikossa sitten 70-luvun täysin käyttämättömänä, perikunta sen sitten halusi muuttaa rahaksi, kun ei löytynyt itseltä intoa kunnostuttaa sitä. Sitä ennen se on kyllä saanut paljonkin käyttöaikaa ja aurinko on tehnyt tekosensa taulun suhteen, liekö kello jäänyt ikkunalaudalle kärventymään, sitä tarina ei kerro. Arvoonsa vanhat kellot tulevat huollon kautta, jossa sekä koneisto perushuolletaan ja kuoret kunnostetaan – kellon perustehtävähän on näyttää luotettavasti aikaa. Ja onhan tämä upea, näöllä on todellakin väliä, kellon pitää miellyttää omaa silmää.

Taidaan pitää itse .

Tämä kaunotar on vuodelta 1952 ja löytyy kaikkine tietoineen tämän linkin takaa: https://www.kultaviljaset.fi/product/245/omega-cal-266-vuodelta-1952

Julkaissut tarjuska

Koruharakka, kello- ja korukauppias, hurahtanut vintageen ja tarinoihin aarteiden takaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: