Tintit ovat hurmaavia

Ihana Tintti pronssinhehkuisena

Kalevala Koru on ollut ajassa kiinni modernien Tinttiensä kanssa 80-luvulla, koruissa yhdistyi niin pronssi tai hopea, keramiikka kuin upeat väritkin. Tinttien pulleat keramiikkavatsat ovat kaikki uniikkeja, jokaisessa hieman eri värisävynsä. Tässäkään korussa sininen ei ole vain sininen, se on tämän Tintin sininen.

Tintit ovat Kalevala Korun kultaseppämesteri Kai Lindströmin suunnittelemaa korusarjaa. Kai Lindström oli Kalevala Korun ansioitunut malliseppä 40 vuoden ajan aina 60-luvulta asti, hän toimi malliseppänä mm. Börje Rajalinille. Tintit valloittivat aikanaan ja 2010-luvulla niitä tehtiin Kalevala Korussa Kalevala Korun someryhmien toivomuksesta lisää hetken aikaa. Tämä yksilö on sieltä alkuperäisestä 80-luvun tuotantosarjasta, hankittu suoraan ensimmäiseltä käyttäjältään.

Tinttiä pitää hypistellä

Tintit on ihania, niissä on jotain niin aidon sympaattista ja leikkisää. Tinttiä pitää hypistellä, kun se on kaulalla, se tuntuu lentelevän koko ajan käteen. Pitkässä ketjussa se on omimmillaan ja sopii keventämään tai täydentämään pukeutumista. Korut kannattaa pukea korut vaatteen päälle – ei siis suoraan ihoa vasten. Korut pääsevät kauniisti esille esimerkiksi tummaa puseroa tai simppeliä neuletta vasten, ja vaikutelma on astetta jännittävämpi.

Julkaissut tarjuska

Koruharakka, kello- ja korukauppias, hurahtanut vintageen ja tarinoihin aarteiden takaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: