On vain yksi velvollisuus – kauneus

”Ristomatti Ratiaa pyydettiin suunnittelemaan esine äitinsä Armi Ratian muistoksi. Idea koruun lähti kolmesta lauseesta, jotka Armi kirjoitti 14 -vuotiaana päiväkirjaansa;
On vain yksi velvollisuus -kauneus
On vain yksi todellisuus -uni
On vain yksi voima -rakkaus
Näiden sanojen synnyttämistä kolmesta ympyrästä muodostui kolmikanta sydän. Tuotesarja sai nimen Usko, Toivo ja Rakkaus.” – kerrotaan Ratiashopin sivuilla (www.ratiashop.com).

Korut on valmistettu ja valmistetaan edelleen Hämeenlinnassa Kultakeskuksessa; siis suomalaista suunnittelua ja myös valmistettu Suomessa.

Usko Toivo ja Rakkaus

Kuvan koru on Second Hand Kolmikanta- hopeariipus ja noin kymmenen vuoden takaa, ostettu aikanaan kultasepänliikkeestä Turun seudulta, alkuperäinen ketju oli loppuun kulunut, joten se on korvattu uudella.

Ratia sopii Ratiaan, se viimeistelee asusteena kokonaisuuden. Tässä iso Ratian sydän riipus parinkymmenen vuoden takaa sekä saman sarjan näyttävä sormus.

Ratian suunnittelemat korut ovat juuri oman näköisiään vahvoine selkeine muotoineen. Laatusana ei todellakaan ole klassinen tai hillitty, vaan raikas ja pirteä. Sopii minusta mainiosti etenkin Ratian omiin vaatteisiin, raitaan tai raikkaisiin väreihin, huolettomaan ja rentoon pukeutumiseen.

Julkaissut tarjuska

Koruharakka, kello- ja korukauppias, hurahtanut vintageen ja tarinoihin aarteiden takaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: