Turun seudun sormusaarteita

Minulle vihkisormus on yksi sormus toisten joukossa ja vaihtelen sitäkin sormesta toiseen, se mahtuu minulla molemman käden nimittömään. En käytä vasemmassa nimettömässä välillä sormusta ollenkaan, jos keskisormi on saanut näyttävän vintagen kantaakseen, koska on turha kuluttaa sormuksia vastakkain.

Finnfeelings -72

Onko teillä vihkisormuksia? – asiakas tupsahtaa kysymään. No ei varsinaisesti, mutta meillä on kotimaisia vanhoja hopeasormuksia. – sanon hänelle. Ihanaa, saanko nähdä? – hän ilahtuu. Jokainen haluaa nähdä ja sovitella ja yleisesti ottaen joka kerta jokin sormus saa uuden kodin.

Vintage-kiinnostus on täysin ikärajatonta, kun siitä tykkää niin siitä vain tykkää. Turku on vintage-korujen mekka, täältä löytyvät vanhat tunnetut ja kansainvälistä menestystäkin saaneet nimekkäät suunnittelijat Eelis Kaupista Alpo Tammeen ja Pekka Piekäisestä Pentti Sarpanevaan, mitenkään heitä järjestykseen panematta.

Turun Hopean sormus vuodelta -69. Leveyttä sormuksella on 10mm, joten näyttävyyttä löytyy.
Kupittaan Kulta -70

Julkaissut tarjuska

Koruharakka, kello- ja korukauppias, hurahtanut vintageen ja tarinoihin aarteiden takaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: