Omega kohtaa Kupittaan Kullan

Kun kellossa on patinaa, sitä sopii olla sormuksessakin. Kuvan hopeasormus on koossa 18 ja se on valmistettu vuonna 1964 Kupittaan Kullassa Turussa. Viereensä se on saanut Omegan, jonka valmistusvuosi on 1952. Ovat kuin tehdyt toisilleen, vai mitä?

Omega kohtaa Kupittaan Kullan

Omega on varmasti yksi maailman tunnetuimpia kellomerkkejä, jonka vintagemallit pysyvät kellosivustojen etsityimpinä ja halutuimpina malleina. Samaa voin kertoa Kupittaan Kullasta, Eelis Kauppi on maailmalla tunnustettu ja hänen korujaan myydään tänäkin päivänä kansainvälisten huutokauppojen sivustolla. Elis Kauppi oli yksi merkittävä modernin suomalaisen korumuotoilun uranuurtaja ja Kupittaan Kulta valmisti 60- ja 70-luvuilla lukuisat määrät erilaisia Kaupin suunnittelemia koruja vientimarkkinoille Eurooppaan, Yhdysvaltoihin ja Japaniin.

Tässä kuvassa Omega on vuodelta 1956 ja Kupittaan Kullan Kukkasormus hopeaa koossa 18, sormus on valmistettu vuonna 1970.

Omega kohtaa Kupittaan kullan vol2

Vintage-kiinnostus kuuluu kaikille, ja sopii erinomaisesti tyylikkääseen ja klassiseen pukeutumiseen yhtä hyvin kuin rennon retrohenkiseenkin. Kun kelloista puhutaan, niin kauniit aikalaiset tähän päivään nostettuna ja käyttökuntoon huollettuna sopivat hyvin niin naisille kuin miehillekin.  Kellon kanssa on hyvä yhdistää tyyliin sopivat korut – tai toisinpäin, valitaan kello koruvalintoihin sopivaksi. Omegan ja Kupittaan Kullan kohtaaminen tässä kohtaa on jo väistämätöntä.

Julkaissut tarjuska

Koruharakka, kello- ja korukauppias, hurahtanut vintageen ja tarinoihin aarteiden takaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: